Werken bij

Werken bij Home Bake Bread

Wil jij werken bij een Nederlandse bakkerij, met een uitgebreid assortiment broodproducten van Franse origine? Dat kan bij Home Bake Bread. Wij werken momenteel met circa 75 medewerkers, in een informele bedrijfsomgeving met korte communicatielijnen. Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking en vormen samen een hecht team. Hard werken en toch plezier maken gaan bij ons hand in hand.

Onze afdelingen

Onze Nederlandse vestiging is een volledig zelfstandige operatie. Wij werken samen met alle disciplines om onze Franse broodsoorten van meel tot eindproduct in de schappen van supermarkten in binnen- en buitenland te krijgen. En daarna bij miljoenen consumenten op tafel. Wij hebben regelmatig vacatures voor de volgende afdelingen: Schoonmaak, Productie, Logistiek, Technische Dienst, Administratie en andere kantoorfuncties. Bezoek onze LinkedIn pagina voor meer informatie.

Onze werkcultuur

Wij vinden het belangrijk om te investeren in onze medewerkers. Wanneer onze medewerkers beter worden, dan wordt ons bedrijf daar ook beter van. Daarnaast waarderen wij eigen initiatief, nieuwe ideeën en feedback. Meedenken met ons bedrijf wordt oprecht gewaardeerd. Tot slot vinden wij het belangrijk dat medewerkers zich echt onderdeel voelen van het ‘Home Bake Bread team’. Lunchen doen wij daarom samen. Natuurlijk onder het genot van ons eigen vers afgebakken brood.

Open sollicitatie

Zou jij graag deel uit willen maken van ons ‘Home Bake Bread team’ dan kun je altijd vrijblijvend een open sollicitatie sturen. Evita Pols, onze HR-adviseur ontvangt graag je CV en een beknopte motivatiebrief.